Webapplicaties: van idee via PSD naar PHP

Een effectieve website werkt 24 uur per dag. Het is een medewerker die nooit slaapt. Een verkoper die je precies kunt laten vertellen wat jij wilt. Een supportmedewerker die geduldig blijft onder alle omstandigheden.

Concept en interactie-ontwerp

Is dit de website die ik zocht? Hoeveel informatie is hier te vinden? Hoe kom ik daar waar ik wil zijn? Wat is aanklikbaar? Waar ben ik?

Zomaar wat vragen waar je sitebezoekers mee bezig zijn, naast het 'consumeren' van de website. Vragen waar snel een duidelijk en eenduidig antwoord op moet worden gegeven, zodat de website z'n werk kan doen: informatie verstrekken, de juiste snaar aanslaan en aanzetten tot actie.

Lange tijd waren websites weinig meer dan folders op een beeldscherm. Anno nu weten we wel beter. Een goede website heeft een herkenbare structuur en gebruikers worden visueel (statisch of dynamisch) begeleid op hun pad door de website. Een website is dus informatieverschrekker en handleiding ineen.

De interactie tussen gebruiken en website is immers onderdeel van de boodschap en uitstraling, en moet er naadloos op aansluiten. Dat vereist een andere manier van denken en ontwerpen en kennis van techniek en mogelijkheden - ook op het gebied van social media.

Webdevelopment: van PSD naar PHP

PixelXp leest, schrijft en spreekt vloeiend html, css, javascript. En weet zich ook prima uit te drukken in php.

Voor de techneuten onder u: de nadruk ligt op front-end development, en voor de back-end wordt gebruik gemaakt van MODX, een open source Content Management Systeem.

MODX logoDit CMS is erg flexibel, zoekmachine- en vooral ook gebruikersvriendelijk. Al jaren op een rij wint het systeem prijzen op het gebied van "Best Open Source CMS".

Vanuit dit systeem kunnen koppelingen worden gemaakt worden met bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Google diensten en Mailchimp. Mogelijkheden te over.

Vragen? Wensen? Opmerkingen? Offerte?


schaduw_charlotte