Communicatie/marketing strategie - pixelXp webdesign Tilburg

Communicatie/marketing strategie

Hoe zit je doelgroep in elkaar en hoe kun je die online bereiken? En belangrijker: hoe zorg ik ervoor dat ze tot actie overgaan? PixelXp geeft je zinnig antwoord op deze vragen en nog meer.

Lees verder: Strategie

Concept en (interactie-)ontwerp

Een goede website sluit aan bij de behoeftes van je (potentiële) klanten, en heeft een herkenbare structuur zodat bezoekers visueel worden begeleid op hun pad door de website. Een website is dus informatieverschrekker en handleiding ineen. Of: een verkoper en supportmedewerker tegeljk.

Lees verder: Webdesign

Webdesign Tilburg: concept en (interactie-)ontwerp

webdesign Tilburg - website realisatie: via html naar php met MODX CMS

Website realisatie: van PSD naar PHP

PixelXp leest, schrijft en spreekt vloeiend HTML, CSS, javascript. En weet zich ook prima uit te drukken in php. Voor het back-end wordt gebruik gemaakt van MODX, een open source Content Management Systeem.

Lees verder: Webdevelopment

Zoekmachine-optimalisatie en online marketing

PixelXp heeft al veel websites naar een hoge positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google kunnen brengen. PixelXp kan je begeleiden in het optimaliseren van de tekst en beeldmateriaal van je website, of ondersteunen bij het promoten van je website via Social Media.

Lees verder: SEO en online marketing

SEO Zoekmachine-optimalisatie

Domeinnaam registratie en webhosting

Domeinregistraties en webhosting

PixelXp beschikt over een eigen webserver en biedt webruimte, webdiensten en het onderhoud van websites, databases en e-mail. Er draait speciale programmatuur op die vooral veiligheid en snelheid ten goede komen.

Lees verder: Webhosting

Fotografie voor bedrijven en instellingen

Van productfoto tot bedrijfsreportage en van flyer tot website. Elke organisatie heeft zijn of haar unieke kracht en uitstraling. Een goede bedrijfsreportage brengt het karakter van jouw bedrijf op een een passende, uitnodigende manier in beeld.

Lees verder: Bedrijfsfotografie

pixelxp fotografie

id: 255
schaduw_charlotte