Wat kan ik voor u betekenen?

Communicatie/marketing strategie

Om anno nu online succesvol te zijn is een gedegen kennis nodig over internet, internetgebruik, mogelijke toepassingen en sociale media.

Alleen dan krijg je zinnig antwoord op vragen als: Hoe bereik je welke doelgroep en hoe gebruiken zij internet? Waarom bezoeken mensen een website met hun telefoon en wat heeft dat voor gevolgen voor hun communicatiebehoeften? Hoeveel tijd kost het mijn organisatie om succesvol Facebook en Twitter te gebruiken?

Je kunt als organisatie wel van alles willen, maar zit je doelgroep daar (online) op te wachten?

Lees verder over strategie

Concept en (interactie-)ontwerp

Is dit de website die ik zocht? Hoeveel informatie is hier te vinden? Hoe kom ik daar waar ik wil zijn? Wat is aanklikbaar? Waar ben ik?

Zomaar wat vragen waar je sitebezoekers mee bezig zijn, naast het 'consumeren' van de website. Vragen waar snel een duidelijk en eenduidig antwoord op moet worden gegeven, zodat de website z'n werk kan doen: informatie verstrekken, de juiste snaar aanslaan en aanzetten tot actie.

Een goede website heeft een herkenbare structuur en gebruikers worden visueel (statisch of dynamisch) begeleid op hun pad door de website. Een website is dus informatieverschrekker en handleiding ineen. Een verkoper en supportmedewerker tegeljk.

Lees verder over webdesign

Concept en (interactie-)ontwerp

website realisatie: via html naar php met MODX CMS

Website realisatie: van PSD naar PHP

PixelXp leest, schrijft en spreekt vloeiend html, css, javascript. En weet zich ook prima uit te drukken in php.

Voor de techneuten onder u: de nadruk ligt op front-end development, en voor de back-end wordt gebruik gemaakt van MODX, een open source Content Management Systeem.

MODX logoDit CMS is erg flexibel, zoekmachine- en vooral ook gebruikersvriendelijk. Al jaren op een rij wint het systeem prijzen op het gebied van "Best Open Source CMS".

Lees verder over webdevelopment

Zoekmachine-optimalisatie en online marketing

SEO (Search Engine Optimalisation) is een vak apart. PixelXp heeft al veel websites naar een hoge positie in de natuurlijke zoekresultaten van Google kunnen brengen. Websites van pixelXp zijn standaard technisch geoptimaliseerd voor de index-robots, en voorzien van sitemap en robot-informatie.

PixelXp kan je begeleiden in het optimaliseren van de tekst en beeldmateriaal van je website, want daar is vaak de grootste slag te maken. Als je al weet welke zoekwoorden zinnig zijn om te verwerken in je website, dan is het nog maar de vraag hoe en waar die het beste verwerkt kunnen worden. En ook de code van je website kan worden aangepakt, zodat je website bijvoorbeeld veel sneller wordt.

Ook kan pixelXp je begeleidien bij het promoten van je website via Social Media of m.b.v Google Adwords.

Lees verder over SEO

SEO Zoekmachine-optimalisatie

Domeinnaam registratie en webhosting

Domeinregistraties en webhosting

Ben je op zoek naar een beschikbare domeinnaam, maak dan gebruik van de handige pixelXp.domeinChecker. En als je een geschikte exemplaar hebt gevonden, dan kun je die domeinnaam online registreren.

PixelXp beschikt over een eigen webserver en biedt webruimte, webdiensten en het onderhoud van websites, databases en e-mail. Uiteraard worden dagelijks backups gemaakt naar een server op een externe locatie.

De webserver is optimaal ingericht voor het gebruik van het MODx CMS. Er draait speciale programmatuur op, die in een 'shared' omgeving vaak ontbreekt, die de veiligheid en snelheid ten goede komen.

Lees verder over webhosting

Fotografie voor bedrijven en instellingen

Elke organisatie heeft zijn of haar unieke kracht en uitstraling. Met een bedrijfsreportage breng ik het karakter van jouw bedrijf op een een frisse, uitnodigende manier in beeld.

Van productfoto tot bedrijfsreportage en van flyer tot website. Een foto heeft een specifieke taak en toepassing. Nog voor de foto gemaakt wordt houd ik daar al rekening mee. Een portret is pas een portret als het meer verteld dan hoe je eruit ziet.

Lees verder over bedrijfsfotografie

pixelxp fotografie

schaduw_charlotte