Fotografie voor bedrijven en instellingen

Elke organisatie heeft zijn of haar unieke kracht en daar hoort de juiste uitstraling bij. Logo, kleurgebruik, typografie, tekststijl en fotografie. Het kan elkaar bijten, of juist versterken!

Met een bedrijfsreportage maak ik foto's die zijn te gebruiken in een brochure of website. Ik breng het karakter van jouw bedrijf op een een passende manier in beeld. Omdat ik zowel vormgever als fotograaf ben, weet ik hoe ik mijn fotografie en beeldtaal naadloos kan laten aansluiten bij je huisstijl en website.

Een fotoshoot kan overdag of 's avonds plaatsvinden. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken

Productfotografie

Natuurlijk kan ik je producten prachtig uitlichten tegen een smetteloos witte achtergrond. Daar is niks mis mee, en zelfs een vak apart.

Maar misschien komen jouw producten veel beter uit de verf met wat meer creativiteit? Samen kunnen we bekijken wat het beste past

Bedrijfsreportage

Standaardfoto's van het pand of het interieur zijn er al genoeg - ik zorg ervoor dat het beeld gaat leven. Unieke beelden die doen waar ze voor gemaakt zijn: jouw boodschap helder en sfeervol overbrengen. Of jouw evenement pakkend verbeelden. Een visuele samenvatting die de aanwezigen positief laat herinneren aan jouw merk, die gebruikt kan worden in je communicatie.

Portretten

Een goed portret vertelt meer dan hoe je eruit ziet. Een zakelijk portret zegt iets over je bedrijf of vak. Zakelijke profielfoto's zijn te gebruiken in je marketing-materialen of op je website en sluiten aan bij de uitstraling daarvan. Natuurlijk komt een goede portretfoto ook goed tot z'n recht op Linkedin en andere profielpagina's.

Vragen? Wensen? Offerte? Koffie?

Ja, ik begrijp dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt als ik een reactie wil op mijn bericht. Ik heb de Privacyverklaring gelezen. Lang leve de AVG ;-)

schaduw_charlotte