Afscheidsglas maakt glazen grafmonumenten

Samen terugkijken op het leven van iemand van wie je afscheid hebt moeten nemen. In gedachten bij hem of haar zijn. Herdenken kan na een week of na vele jaren. Herdenken geeft altijd troost.

Glazen grafmonumenten, gedenktekens, herdenkingsramen

Afscheidsglas is een initiatief van Glasatelier Immanuel uit Tilburg. Samen met u maakt zij een hoogstpersoonlijk glazen grafmonument, of een kindergedenkteken, een herdenkingsraam of urn. Ook ontwerpt en realiseert ze stilteruimten, herdenkingsruimten en multiculturele bezinningsruimten. Duurzaam, persoonlijk en uniek.

Ik heb deze website gemaakt in opdracht van Sibylle Gielen: http://www.afscheidsglas.nl/

Sinds enkele jaren word de vraag naar grafmonumenten van glas steeds groter. De bijna grenzeloze toepassingen van dit materiaal maken het mogelijk om verschillende objecten, grafmonumenten, herdenkingsramen en bijvoorbeeld ook een persoonlijk monumentje in een urnenwand te laten maken.

Volwassenen of kinderen, iedereen verdient het om op een individuele manier te worden herdacht. In een gesprek, waarbij u het verhaal van de overledene vertelt, kunt u uw fantasie en ideeën voor een passend gedenkteken naar voren brengen. Sibylle Gielen zal haar ontwerpideeën, samen met die van u, verwerken in een ontwerp om tot iets unieks en bijzonders te komen.

Een glazen grafmonument is uniek, duurzaam en persoonlijk

Afscheidsglas is een initiatief van Glasatelier ImmanuelSibylle Gielen heeft een jarenlange ervaring en een uitgebreide opleiding tot beeldend kunstenaar in de glaskunst. Zij is in staat om samen met u een bijzonder en speciaal werkstuk te ontwikkelen. De techniek heeft een belangrijke plaats, omdat het natuurlijk noodzakelijk is dat het object duurzaam en goed te onderhouden is.

Atelier Immanuel levert gegarandeerde kwaliteit en u kunt er zeker van zijn, dat het een uniek werk is - net zo uniek als degene van wie u afscheid heeft moeten nemen.

Lees verder: Recente artikelen

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website

Checklist met 50 aandachtspunten voor het maken, verbeteren en lanceren van een nieuwe website. Naast voor-de-hand liggende punten ook een paar verrassende.

Nieuw: de MODX SEO plugin

Nieuw: de MODX SEO plugin

Er is zoveel om aan te denken als je de content van je website gaat optimaliseren voor zoekmachines. Je zou wel wat hulp kunnen gebruiken... van een MODX SEO Plugin.

Google PageSpeed Insights: snelle websites worden beter gevonden

Google PageSpeed Insights: snelle websites worden beter gevonden

Google PageSpeed Insights meet de snelheid van je website. Een hoge score helpt bij SEO (zoekmachine-optimalisatie). Hoe snel is jouw website?

Noorderlicht fotograferen

Noorderlicht fotograferen

Noorderlicht zien is voor velen een grote wens. Een mooie foto van poollicht maken is bereikbaarder dan je denkt. Lees mijn gouden tip.

Nieuwe website voor pixelXp

Nieuwe website voor pixelXp

In juni bestaat pixelXp 10 jaar. Dat is wel een nieuwe website waard.

Een met HTTPS beveiligde website: hype of noodzakelijk?

Een met HTTPS beveiligde website: hype of noodzakelijk?

Er is de laatste tijd veel om te doen: het hangslotje in de browserbalk. Is dat nodig, of is het weer een hoop gedoe om niks - net als met die cookies?

Fotoboek Fotolust te koop

Fotoboek Fotolust te koop

Een fotoboek met eigenaardige foto's uit Tilburg - te koop voor €35,-

Test zoekmachine-optimalisatie met de SEO Scan

Test zoekmachine-optimalisatie met de SEO Scan

Altijd al willen weten hoe goed je webpagina's zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines? Dan heb ik iets leuks voor je gemaakt: de SEO Scan.

7 Fouten met afbeeldingen die te voorkomen zijn

7 Fouten met afbeeldingen die te voorkomen zijn

Grote afbeeldingen, fotocarousels en fotoboeken zijn momenteel hot in webdesign. Er kan veel misgaan met beeldmateriaal. Veel fouten zijn te voorkomen.

schaduw_charlotte