Nieuw: de MODX SEO plugin

Er is zoveel om aan te denken als je de content van je website gaat optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Waar moesten die zoekwoorden ook alweer worden verwerkt? Wordt er wel gezocht op dit trefwoord? Hoe lang mocht de meta-titel ook al weer zijn? Doe ik het zo goed? Wat kan er beter? Je wilt het goed doen en je zou wel wat hulp kunnen gebruiken... van een MODX SEO Plugin, bijvoorbeeld.

Direct naar de MODX SEO Plugin product pagina

De MODX SEO Plugin helpt en motiveert

De MODX SEO Plugin biedt ondersteuning bij het optimaliseren voor zoekmachines. In een aparte tab in je MODX CMS vind je alle punten die je kunt verbeteren, zodat je pagina beter scoort in Google, Bing en elke andere zoekmachines.

De plugin checkt je pagina, terwijl je 'm typt. Bovenin de SEO-tab krijg je te zien hoe de pagina er uit zal zien in de zoekresultaten van Google. Bevat je tekst voldoende woorden om serieus te worden genomen door Google? Hoeveel tussenkoppen staan er in je tekst? En is daar je trefwoord in verwerkt? Hoe vaak?

Al deze onderdelen leveren punten op. Deze worden gewogen en opgeteld. Bij een bepaald trefwoord of trefwoordzin levert jouw arbeid een score op tussen 0 en 10. 

Gegarandeerd resultaat met de MODX SEO Plugin

Of je pagina's ook daadwerkelijk goed scoren in Google, is van veel meer factoren afhankelijk dan alleen de tekst en afbeeldingen op je website. Maar op het belangrijkste heb je wel invloed: jouw teksten en beeldmateriaal. En die kun je nu zelfstandig sterk verbeteren. En inzichtelijk omdat de MODX SEO Plugin je precies wijst op de zaken die nog beter kunnen.

Iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact op over de MODX SEO pluginWil je zelf aan de slag met zoekmachine-optimalisatie van je MODX website, dan gaat deze plugin jouw werk een stuk makkelijker en inzichtelijker maken. Als je wilt dat ik 'm in je MODX CMS plaats, bel of mail me. Of laat je SEO liever aan de expert over? Laat mij je website optimaliseren voor zoekmachines. Neem contact op voor een offerte.

schaduw_charlotte